SUBSEA UTSTYR
Kartlegging
ROV Tjenester
Subsea Marintech AS har lang erfaring fra arbeid og problemløsning i undervannsbransjen. Våre hovedfelt er Kartlegging, utvikling av sensorsystemer og ROV relaterte oppdrag. En kombinasjon av tekniske og kompetente ingeniører arbeider innen programvare, elektro og mekanisk felt og har mange års erfaring innen utvikling og innovasjon. Med lang erfaring fra subsea industrien hjelper vi våre kunder med å oppnå inovative og kostnadseffektiv løsninger med høy kvalitet, designet for å dekke alle prosjektkrav . Vi tilbyr løsninger for å imøtekomme dine behov og vi tilbyr tekniske tjenester fra start til slutt av prosjektutviklingen . Selskapet filosofi er å være en problemløser og ta alle nye utfordringer i undervannsbransjen og kunne være i stand til å håndtere de ulike utfordringer i fremtiden.
Sensorsystemer
Subsea Marintech AS her som en del av sin virksomhet utvikling og salg av utstyr til Subsea industrien. Vi kan tilby et varierende spekter av utstyr og systemer som kamera og lys systemer for ROV og dykkere, Fibermultiplexer for HD kamera, undervanns laser, kabler for ROV system etc. Vi kan også tilby spesial designet systemer basert på kundens behov. Vi leverer ROV kabler til flere forskjellige ROV modeller og kan tilpasse designet av disse etter kundens ønske og behov. Vi utfører også service, vedlikehold, ombygging og tilpassing av ROV systemer for kunde. Komplette ROV systemer kan leveres basert på kundens ønsker og behov.
Subsea utstyr
Vi har erfaring med datainnsamling, prosessering, kontroll av data, modellering og presentasjon av resultat og metoder. Disse systemene er godt kjent og mye brukt over hele subseaindustrien. Våre erfarne medarbeidere utfører effektiv behandling, tolkning og rapportering av innsamlede data. Subsea Marintech AS har utvalg av datalagringssystemer som sikrer en effektiv datahåndtering og datasikkerhet, noe som gjør det mulig å tilby våre kunder full kontroll på en effektiv måte. Vi er også i stand til å levere et bredt spekter av anerkjente CAD og GIS-formater.
Data prosessering
Subsea Marintech AS har lang erfaring i konsulent- og rådgivningstjenester for subsea og kabelindustrien og har vært involvert i planleggingen av mange ulike prosjekter for denne industrien.
Konsulent og Rådgivning
Copyright © 2020 Subsea Marintech AS. All rights reserved Email : post@sub-mar.no | Tlf. : (+47) 93 27 56 49
Våre systemer er spesialdesignet for rask mobilisering, og for å dekke alle områder - fra arbeid på damanlegg i høyfjellet til oppdrag offshore. Alt utstyr og sensorer som er presentert her er montert i en spesial designet båt som kan transporteres på bilhenger. Dette fører til at behovet for rigging på arbeidsplassen faller bort. Den håndterlige størrelsen på utstyret gjør det lett å mobilisere, også med lastebil eller helikopter.
Subsea Marintech AS har lang erfaring i planlegging, support og utføring av ROV operasjoner. Vi kan assistere våre kunder med alt fra enklere visuelle inspeksjoner til mere samensatte operasjoner med større ROV systemer.
Alle våre systemer er meget fleksible og kan enkelt tilpasses kundens behov og krav til utførelse av prosjekter.
Selskapet har en gruppe av meget erfarne onshore og offshore operatører og samarbeider tett med sine kunder for å møte alle prosjektkrav .